Centrele iVoluntar

Spații dedicate creșterii tinerilor și promovării conceptului de voluntariat.

Ce trebuie să știi înainte?

Centrele iVoluntar sunt un concept dedicat tinerilor și voluntarilor din comunitățile locale. Centrele sunt gândite ca spații pentru dezvoltarea tinerilor și promovarea voluntariatului. Prin intermediul Centrelor iVoluntar, ne dorim ca tinerii și voluntarii să aibă acces la o serie de evenimente, workshopuri și activități dedicate acestora.

Ghidul adminului

Ne dorim ca Centrele iVoluntar să fie o rețea la nivel național, astfel că avem câteva aspecte pe care le considerăm importante în obținerea unei licențe pentru un Centru iVoluntar. Adu un plus valoare tinerilor din comunitatea ta prin înființarea unui Centrul iVoluntar. Gândim ca un întreg, acționăm ca un întreg.

Deții deja un centru de tineret?

Transformă-ți centrul într-un Centru iVoluntar și vino în comunitatea tinerilor care construiesc pentru comunitatea lor. Alături de noi vei avea o serie de idei și activități pe care le poți implementa în cadrul centrului tău, vei avea acces la servicii digitale gratuite/reduse pentru Centrele iVoluntar  și vei putea obține finanțări destinate exclusiv Centrelor iVoluntar.