Termenii și condițiile

Acest document reprezintă o informare cu privire la modul de utilizare al platformelor organizației.

Platforma de donație

Comunitatea ONedu România, substructură a Asociației pentru copii cu dizabilități – Mă Bucur de Viață, administrează platforma de donație de pe www.onedu.ro, cu sediul în Galați, Bld. Siderurgiștilor 22, bl. SD8A, apt. 6, jud. Galați, cod fiscal 40484090 .

Pentru companii

Pe site-ul www.onedu.ro orice companie poate completa contractul de sponsorizare pentru redirecționarea a 20% din impozitul pe profit cu toate datele necesare. Datele vor rămâne înregistrate.

După completarea contractului online, acesta va primi și un e-mail cu contractul atașat, în care va data sponsorizării și va semna, urmând să îl trimită retur la [email protected] sau la sediul organizației. Contravaloarea contractului de sponsorizare se achită prin bancă, în contul Comunității ONedu România.

După ce finanțatorul efectuează plata corespunzătoare contractului de sponsorizare, va primi după maxim o săptămână, pe e-mail, un certificat de sponsor cu suma investită la data respectivă. Fiecare sponsor se va regăsi la secțiunea „Parteneri”.

Pentru persoane fizice

Orice persoană poate dona pe site. În cazul unei donații prin card sau PayPal – imediat după efectuarea plății va primi un certificat de donator, cu suma donată în ziua respectivă. În cazul unei donații lunare, banii vor fi reținuți din cont în fiecare lună și donatorul va primi lunar un e-mail cu suma donată, plus un certificat de donator. Donatorul poate renunța la donațiile lunare prin trimiterea unei solicitări la [email protected]

Vizualizarea donațiilor efectuate pe site

Fiecare donator își poate vedea numărul de donații efectuate pe site în secțiunea „Acțiunile tale”. În momentul în care se introduce adresa de e-mail cu care s-au efectuat donațiile, persoanele fizice pot vedea statistici despre donațiile lor și pot modifica detaliile contului pentru viitoarele donații.

Termeni

Pe tot cuprinsul prezentului document, următorii termeni se traduc astfel:

Site – portalul care aparține și este administrat de Comunitatea ONedu România

Conținutul site-ului – orice material și informație publicate pe site sub orice formă – text, fotografii, grafică, audio, video;

Utilizator – persoană care accesează site-ul și care a acceptat termenii şi conditiile de utilizare ale prezentului site;

Organizația – Comunitatea ONedu România;

Utilizare abuzivă – utilizarea site-ului fără respectarea reglementărilor şi legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii asociației.

Drepturile de autor (Copyright):

Platforma www.onedu.ro conține texte și rapoarte proprii sau materiale informative realizate de Comunitatea ONedu România. Conținutul site-ului este prezentat cu bună credință. Fiecare utilizator accesează conținutul platformei pe propria răspundere, iar organizația nu poate fi considerată vinovată pentru nicio urmare negativă ce ar putea rezulta din uz. Accesarea platformei este permisă persoanelor de orice vârstă. Nu ne asumăm responsabilitatea donațiilor efectuate de persoane sub vârsta de 18 ani.

Conținutul site-ului (text, imagini, material video existent pe site și în codurile de programare) sunt proprietatea intelectuală a organizației și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu menționarea sursei (Comunitatea ONedu România).

Linkuri către alte domenii web

Site-ul conține linkuri către alte site-uri, acestea fiind afișate cu bună credință, în urma unei monitorizări interne. Organizația nu este responsabilă pentru conținutul unor site-uri din afara www.onedu.ro. Conexiunea la conținutul aflat în afara platformei se realizează pe propria răspundere a utilizatorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Comunitatea ONedu România este înregistrată la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal nr. 4579/2022, având calitatea de a prelucra datele cu caracter personal (date de identitate, date de stare civilă, adresă, telefon, profesie, loc de muncă, situație familială, situație economică și financiară, date privind starea de sănătate și alte asemenea date) ale beneficiarilor (copii, membri ai familiilor acestora), în sensul stocării acestor date și al transmiterii lor către autorități ale statului sau private care au competență în soluționarea problemelor beneficiarilor, în scopuri de acordare de protecție și asistență socială, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Litigii

Legile române vor guverna Termenii și condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și organizație. În cazul unor eventuale conflicte între organizație și donatorii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Declinarea răspunderii

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor organizație. Comunitatea ONedu România nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

  • Evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • Neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • Existenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna
    utilizatorilor

Astfel, organizația nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Ultima actualizare a documentului: 2 iulie 2022

Prezentul document este redactat folosind ca sursă de inspirație termenii și condițiile Asociației Dăruiește Viață